Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت در خصوص کسر خودکار اقساط برخی قراردادهای تسهیلات قرض الحسنه در یازدهم خرداد ماه ۹۹ توضیحاتی ارایه و تاکید کرد: همه اقساط برداشت شده، به صورت سیستمی به حساب مشتریان بازگردانده شده و این بانک به مصوبه شورای پول و اعتبار مبنی بر تعویق سه ماهه اقساط عمل کرده است.


به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، این بانک با هدف کاهش آثار اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا بر کسب وکارها و معیشت هموطنان گرامی و در راستای مصوبات شورای محترم پول و اعتبار، اقدامات لازم به منظور انتقال سه قسط اسفند۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ به انتهای اقساط دریافت کنندگان تسهیلات قرض الحسنه را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، عملیات و فرآیند اجرایی این اقدام، مستلزم مجموعه ای از تغییرات و تدابیر فنی و سیستمی بود که با تلاش شبانه روزی کارشناسان و متخصصان این بانک محقق شد و این مهلت برای آن دسته از تسهیلات گیرندگان که تا پایان دی ماه ۱۳۹۸، بدهی معوقی نزد بانک نداشتند اعمال شد.


با این حال در روز یازدهم خردادماه سال جاری، به دلیل یک رخداد سیستمی، اقساط تعدادی از قراردادهای تسهیلات قرض الحسنه از حساب های وام گیرندگان کسر شد که بلافاصله مراتب بررسی و تمامی اقساط کسرشده در پایان همان روز به حساب های مذکور واریز شد.


بانک ملت با پوزش از رخداد پیش آمده، تاکید کرد: اراده و تلاش مجموعه مدیریت و کارکنان این بانک در دوران مبارزه با بیماری کرونا، بر نهایت مساعدت و همکاری با مشتریان محترم استوار بوده و بانک ملت در این مدت، علاوه بر اعمال مصوبات شورای پول و اعتبار، تسهیلات ویژه ای را برای امهال قراردادهای تسهیلات کادر درمان و مراکز پزشکی درگیر در برنامه ملی مبارزه با کرونا را در نظر گرفت

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز بانک ملت کروناویروس بانک مرکزی قرض الحسنه قرض الحسنه بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد